You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tâmplărie din oțel și aluminiu

Firma Alfamet Steel System are o experiență din 2007 in domeniul producerii tâmplărie din oțel si aluminiu. În aceași timp am început si producția de tâmplăriei vitrată rezistentă la foc și am finalizat cu succes mai mult de 150 proiecte.

Folosim profile de tip Jansen de cea mai înaltă calitate, care ne dă soluții multiple cu scopul de a satisface cerințele clienților fie vorba despre uși, ferestre sau partiții compartimentări. Agrementele tehnice pe care le avem ne dă posibilitatea de a produce o gamă variată de produse in funcție de necesități incepând cu categoria E30 pană la EI90.

Structuri metalice și fațade

Confecționăm pereți cortină din alumuniu Schuco respectiv din oțel Jansen.Cu ajutorul pereților de cortină putem să obținem o gamă largă de soluții estetice cu design unic, o vizualizare panoramică cu lumină naturală.

Executăm placări cu alucobond și HPL.

Mobilier și accesorii din metal

Firma Alfamet Steel System produce mobilier metalic de diferite forme și dimensiuni personalizat la cererea clientului. În portfoliul nostru se regăsește picioare de mese, sisteme de rafturi pentru segmentul industrial, HoReCa, birouri.

Pentru produsele noastre folosim oțel și oțel inoxidabil din cea mai bună calitate, pe care le vopsim cu vopsire electrostatică pentru o viață de lungă durată.

 • 15

  Ani în industrie

 • 122

  Partneri globali

 • 8

  Proiecte active

 • 186

  Proiecte finalizate cu succes